Valvosanitaria Bugatti

Valvosanitaria Bugatti – својата специјализирана изработка на вентили ја почнува во 1948 година. Со текот на годинитe нивото на производство растело и така компанијата ги зголемувала производните капацитети. Тајната на нивниот квалитет е во осигурувањето на најдобриот менаџмент при процесот. Мисија на компанијата е да произведува врвни италијански производи со извонреден квалитет, со цел да ги задоволи индивидуалните потреби на своите потрошувачи. Производите на Bugatti се строго произведени на едно место и се достапни во повеќе од 80 земји во светот.

Он-лајн каталог

TOP