Ceresit

Ceresit може да се пофали со традиција долга повеќе од 100 години. Традицијата и развојот одат рака под рака во Ceresit и водат кон иновативни производи и освојување на нови пазари. Затоа денес Ceresit е меѓународно признат како водечки бренд што нуди широка палета на висококвалитетни производи. Со право може да кажеме дека Ceresit е верен партнер на градежништвото и на професионалните работници.

Он-лајн каталог

TOP