FF Group

FF GROUP TOOLS е еден од најпознатите светски брендови за алати со широк спектар на рачен алат и опрема за безбедност. На пазарот на алатки во изминативе години се позиционираат на највисоките позиции во својата област. Зголемената побарувачка на светскиот пазар како и барањата на клиентите ги поттикнуваат постојано да ги усовршуваат своите алати и да ја прошируваат палетата на производи.

Он-лајн каталог

TOP