Grohe

Grohe како интернационален бренд се грижи за достигнување на врните вредности на нивните производи, преку највисока технологија, квалитет, дизајн и одржливост, понудувајќи „вистинско уживање во водата“. Се рангира како најодржлив голем германски бренд и влегува во Топ 50 компании кои го менуваат светот според магазинот Форбс.

Он-лајн каталог

TOP