Hatria

Hatria е специјализирана во производство на керамичка санитарија. Hatria нуди иновативен дизајн и строго италијанско производство. Сето тоа е засновано на цврста традиција во поизводството на керамиката и знаење кое е усовршено со текот на времето. Софистицирани и ексклузивни материјали преточени во естетска керамика и елегантен фокус за ваш комодитет.

Он-лајн каталог

TOP