Herz Kovina

Херц е единствената aвстриска и една од најважните интернационални производители на системи и продукти за греење и водовод. Во нејзините 110 години постоење, HERZ дејствува интернационално, со седиште во Виена, Австрија. Нуди стабилност, сигурност и континуитет преку јасно поставениот концепт на компанијата, преку доброто претставување и квалитетниот менаџмент. Од основањето на HERZ во 1896, компанијата има континуирано присуство на пазарот.

Он-лајн каталог

TOP