Herz-Unitas

Herz-Unitas и нивните производи се присутни во 75 земји во светот. Со поддршката на новите инвестиции, технологии и знаење, компанијата израсна и постои од 1933 година. Со цел да излезе во пресрет на зголемените барања на денешницата, новите пазари и вкусовите на потрошувачите, нивото на квалитет на нивните производи е во духот на времето и постојано се надоградува. Повеќе од 80 годишното искуство им овозможува да работат со големо знаење и технологија.

Он-лајн каталог

TOP