Rehau

Rehau доставува неограничени полимерски решенија и претставува препознатлив светски бренд за иновации базирани на полимер, како и системи за градежништво и автомобилска индустрија. Високите развојни можности ја прават REHAU модерна и уникатна компанија присутна во светот на пластиката.

Он-лајн каталог

TOP