Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

LANA

За највисоко ниво на удобност, Lana овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Минималистички елегантно затворање на пространи фиоки изработени од оплеменета иверкасо меко затворање. Керамички мијалник - со малку заоблен преден дел за поудобна употреба.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно. Светло: OGL 65, 80: LIGHT 300 - LED (7W), LIGHT 45 - LED (3W)↵TOL 65, 80: LIGHT 500 -LED, SW, S (7W),↵LED 300 - LED (7W), LIGHT 45 - LED (3W)

Мебелот LANA со три главни елементи е достапен во сива боја и во боја на светол багрем.

Showing all 4 results

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk