Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

Accordo

Исчисти

Вградена када со помали димензии со изразити посилни, но сепак нежно закривени линии.

Достапна со или без облога.

ОПЦИИ

  • Можност за поставување седиште во када
  • Потпирач за глава

ФОРМА

  • Правоаголна

Дополнителни информации

Димензии

Облога и подножје

Со облога и подножје, Без облога и подножје

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk