Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Ideal Standard

BC747XG Cerafine O туш систем

Шифра: 0906811

19,090.00МКД

4 на залиха

Има на залиха

Туш систем произведен од брендот Ideal Standard, наменет за употреба како додаток на туш славина.

Туш системот содржи:

  • туш капа Ø20cm, ABS
  • еднофункционална рачна туш слушалка Ø 10 cm,со ограничувач на проток 8l/min.
  • Црево Idealflex од 1750 mm
  • Црево Idealflex 500mm (за поврзување со туш славина)
  • Завршнница: црна мат
  • Земја на потекло: Бугарија
  • Во согласност со стандардот EN1111
  • 5 години гаранција

шифра: БЦ747ХГ

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk