Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

BETTY

Исчисти

Када изработена од лиен санитарен акрилик достапна во повеќе димензии за совршен комфор.

 

ОПЦИИ

  • Можност за вградување,sидање
  • Можност за инсталирање на систем за масажа
  • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање

ФОРМА

  • Правоаголна со заоблени рабови

Дополнителни информации

Димензии

, , , , , , , , ,

Модел

,

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk