Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

Blanche FS

Исчисти

Самостојна када со меки, целосно овални линии опремена со UP & DOWN систем со сифон.

Достапнa во две бои: бела и антрацит.

ОПЦИИ

  • Можност за самостојно поставување на кадата во просторот
  • Потпирач за глава

ФОРМА

  • Самостојна
  • Овална

Дополнителни информации

Димензии

Бои

,

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk