Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

FIONA – OUF 65, 80, 100

Исчисти

Суштинска функционалност
Керамички мијалник на врвот на пространата ормарица, подобрен со хромирани рачки и стилски бел сјаен финиш.

За сите големини
Флексибилен сет на елементи за комплетна опрема за сите големини на бањи.

Достапен во бела боја
Мебелот Fiona е достапен во бела боја.

Детали
Мебел изработен од оплеменета иверка, обложен со ПВЦ фолија. Хромирани рачки и ногарки. Керамички мијалник. Ight Светло: ЛЕР: SW, SW, S: 7W

Дополнителни информации

Димензии

, ,

Бои

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk