Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

IMAN – OUI 100, 80

Исчисти

Софистицирани чисти линии
Елегантни елементи без видливи рачки со висок сјај.

Мек механизам за затварање на фиоки
За највисоко ниво на удобност, IMAN овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.

Внимателно избрани материјали
Засиленa иверки со бела боја или боја на антрацит, надополнета со стаклени полици.

Достапни во две бои
Елементите се достапни во лакирана бела боја или антрацит со висок сјај.

Дополнителни информации

Димензии

,

Бои

,

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk