Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Olympia

TUTO EVO конзолно биде

Шифра: 0904780

13,520.00МКД

Има на залиха

Конзолно биде TUTO EVO / TUE220101 произведенo од италијанскиот бренд Olympia.

Новите санитарни производи Tutto Evo ја прошируваат палетата Туто, со цел да понудат широк избор на комбинации и да дадат личност на вашата бања.

  • боја: бела сјајна
  • состав: керамика
  • димензија: 53x36cm
  • тежина: 18 kg
  • во цената е вклучен и капакот

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk