Мени

Liv fluidmaster

195870 Aplite Duo

Шифра: 1280079

2,730.00МКД

10 на залиха

Има на залиха

Типка за вградно казанче од брендот LIV .

 

 

  • боја:  сјајно хромирана
  • деловите за монтажа се вклучени во цената
  • тежина: 460 gr

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk