Мени

Liv fluidmaster

229105 Казанче Adria

Шифра: 1280105

1,900.00МКД

5 на залиха

Има на залиха

Казанче 229105 Адриа со минималистички дизајн и економично работење кое нуди опција за поврзување на водоснабдување: лево, десно или централно задно.
Се одликува со комплетна изолација против кондензација, систем за испирање на десната страна, тивок вентил за механичко полнење и испирање Start-Stop.

 

  • волумен 6 л.

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk