Мени

Liv fluidmaster

262770 поден сифон

Шифра: 1280200

960.00МКД

50 на залиха

Има на залиха

Поден сифон произведен од LIV Fluidmaster.

  • Шифра: 1280200
  • Решетка: 105 × 105 мм
  • Одводна цевка: ø 50 мм
  • Проток на вода: 50,5 л/мин
  • Хоризонтален одвод

Цврст капак од нерѓосувачки челик
Куќиште направено од ABS материјал

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk