Мени

Grohe

30294000 Кујнска чешма

Исчисти

Да се биде одличен готвач започнува од поседување на најдобри кујнски алатки почнувајќи од чешма како основен кујнски елемент.  Оваа професионална кујнска чешма Еssence New, произведена од германскиот бренд Grohe ќе ја претвори Вашата кујна во дизајнерска кујна.

 

  • флексибилно црево GROHFlexx кое ротира 360˚
  • уред за прскање со две опции – стандарден спреј и моќно прскање со млаз
  •  хромирана завршница  GROHE StarLight
  • керамички кертриџ од 28 мм
  • цедилка за проток
  •  интегриран ограничувач на температурата
  • гаранција: 5 години

Дополнителни информации

Бои

, , , , ,

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk