Мени

Kolpa san

Adonis-FS

Шифра: 570250

85,850.00МКД

1 на залиха (може да се нарача)

Има на залиха

Самостојна овална када со заштитен комплет од прелевање, погодна за помали бањи бидејќи зашилената форма нуди повеќе опции за распоред.

Кадата и облогата се состојат од едно парче и нуди можност за инсталирање на систем за воздушна масажа.

Надворешноста е достапна во пет различни бои:
Бела, црна, црвена, сина и з
елена.

ОПЦИИ

  • Можност за поставување на када во просторот независно
  • Можност за инсталирање на систем за масажа
  • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање
  • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање и комплет за полнење / празнење
  • Перница

Дополнителни информации

Димензии

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk