Мени

Kolpa san

Alba

Исчисти

Аголна вградена када со заоблени линии кои внесуваат нежност во просторот.

Достапна со или без облога.

Кадата ви нуди можност за инсталирање на три различни системи за масажа:

 • Систем за масажа на вода
 • Систем за масажа на вода и воздух
 • Систем за витална масажа

ОПЦИИ

 • Хромотерапија
 • Аголен распоред
 • Можност за поставување екран
 • Можност за инсталирање на систем за масажа
 • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање
 • Можност за поставување на арматури со рачка за туширање и комплет за полнење / празнење
 • Перница

ФОРМА

 • Аголна

Дополнителни информации

Димензии

Облога и подножје

Со облога и подножје, Без одблога и подножје

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk