Мени

Kolpa san

Bell

Исчисти

Вградена када со едноставни линии погодна за традиционални, но и модерни бањи.

Кадата ви нуди можност за инсталирање на две верзии на системи за масажа:
Систем за масажа на вода и систем за масажа на вода и воздух.

ОПЦИИ

  • Хромотерапија
  • Можност за монтирање на систем за масажа
  • Можност за монтирање на арматура со рачка за туширање
  • Можност за монтирање на арматурата со рачка за туширање и сет за полнење / празнење
  • Потпирач за глава

Дополнителни информации

Димензии

, , ,

Облога и подножје

Со облога и подножје, Без облога и подножје

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk