Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

НАЈДОБРИТЕ БРЕНДОВИ НА ЕДНО МЕСТО

Во нашето долгогодишно работење на македонскиот пазар, отсекогаш сме вложувале голем труд со цел да обезбедиме врвни брендови и висококвалитетни производи за нашите клиенти. Постојано ги следиме светските трендови и истите ги носиме во вашите домови, канцеларии, хотели и ресторани.

Нашиот асортиман вклучува широка палета на производи од добропознатите брендови: Kolpa San, Ceresit, Rehau, Grohe, Herz Unitas, Herz Kovina, Remer и многу други. Успешно соработуваме со повеќе од 15 брендови и продолжуваме да градиме лојални врски со нашите партнери, но и со нашите потрошувачи.

Големиот избор на брендови и производи, ви дава можност да ја уредите вашата бања на идеален начин, но ви овозможува да одберете и соодветни елементи за кујната, па дури и да го подобрите системот на греење. Кај нас ќе имате можност да ги одберете најдобрите туш кабини, кади, чешми, современи лавабоа и уште многу други премиум производи.

Тука сме да ви помогнеме да создадете идеален ентериер за вас и вашето семејство. 

Поврзани производи

Grohe

6,360.00МКД

BauEdge OHM set conc. shower

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk