Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Блог

СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ОД АКСЕСОАРИ ЗА ВАШАТА БАЊА

Понекогаш ситниците, односно најмалите и наједноставните додатоци се важни за да се достигне совршенството во бањата. Држачи за пешкири или тоалетна хартија, се аксесоарите кои најчесто се занемарени, а непоходни

Погледни повеќе

RE.SOURCE НА REHAU – ЧЕШМА ШТО НУДИ МНОГУ ПОВЕЌЕ

Во секојдневието внимаваме на прехранбените производи кои ги купуваме да имаат највисок квалитет. Зошто би отстапувале од тоа кај водата за пиење? Со RE.SOURCE чешмата може да очекувате повеќе од

Погледни повеќе

СЕ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ОГЛЕДАЛАТА ВО ВАШАТА БАЊА

Огледало во бањата – ситен но битен детаљ Огледалото во бањата најчесто е детаљ кој го додаваме во завршната фаза од уредувањето, но ниту една бања не е навистина целосна

Погледни повеќе

KOLPA SAN – СОВРШЕНСТВО ОД БАЊА

Бањата денес претставува еден многу важен дел од стамбениот простор, бидејќи покрај примарната функција која ја има, одржување на лична хигиена, мора да ги задоволи и високите естетски критериуми. Модерниот

Погледни повеќе

СОЗДАДЕТЕ СОВРШЕН МИКС ЗА ВАШАТА БАЊА

Дизајнирање на бањата и уредување на истата, може да биде навистина голем предизвик. Пред вас стојат многу опции кои треба да ги земете предвид, со цел да го креирате идеалното

Погледни повеќе

НАЈДОБРИТЕ БРЕНДОВИ НА ЕДНО МЕСТО

Во нашето долгогодишно работење на македонскиот пазар, отсекогаш сме вложувале голем труд со цел да обезбедиме врвни брендови и висококвалитетни производи за нашите клиенти. Постојано ги следиме светските трендови и

Погледни повеќе

СО ЕЛЕКТРОНСКА ПРОДАВНИЦА ПОБЛИЗУ ДО НАШИТЕ ПОТРОШУВАЧИ

За успехот на еден бренд како нашиот, пресудна е лојалната поврзаност што ја градиме со нашите клиенти. Горди сме на фактот дека повеќе од 25 години функционираме како лидери на

Погледни повеќе

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk