Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

За нас

Зошто Санмарти?

Основан во 1997 година, Санмарти е создаден со визија да ви обезбеди мебел за бањи, аксесоари и санитарија кои нудат спектакуларен, но и мошне достапен луксуз. Извонредната изработка и супериорната удобност на понудените производи се во нашиот фокус, па затоа ве покануваме да се препуштите на луксузното и исклучителното, со  неспоредлив квалитет. 

Бањата претставува прибежиште за релаксација и грижа за вашето тело, а наша должност е да понудиме производи кои се уникатни, преку бојата, модуларноста, квалитетот на материјалите и изработката, обезбедувајќи долгогодишен квалитет.

Нашата палета на производи се заснова на практично истражување на пазарот, главно фокусирајќи се на светски брендови коишто имаат врвна експертиза во индустријата и создаваат решенија за како треба да изгледа вашиот дом. Ова дополнително го зајакнува нашето лидерство на пазарот и ни овозможува да ги поставиме највисоките стандарди и да ги следиме најновите трендови во индустријата со нашите производи.

Секогаш сме во тек со најновите решенија и дизајни, но никогаш не ги забораваме и класиците. Освен изгледот, особено внимание посветуваме на функционалноста и квалитетот на производите ставајќи акцент на материјалите искористени во опремата за бањи, водоводните инсталации и системите за греење.

Брендови со кои соработуваме

Повеќе од 25 години на пазарот

Со нашето долгогодишно искуство, традиција и присуство на пазарот веќе 25 години, создадовме репутација на препознатливост која поради вашата искрена доверба се потврдува одново и одново.

Мисија и визија

Како истакнат увозник и добавувач на производи за бањи и санитарна опрема, се трудиме да обезбедиме висок квалитет и широк асортиман на производи за бањи, вклучувајќи чешми, тушеви, мебел за бањи, санитарна опрема, кади, огледала и други санитарни додатоци. Нашата мисија е да создадеме подобро секојдневие за секој од вас. Доколку имате визија како сакате да изгледа и функционира вашата бања, нашиот избор на производи ќе одговори на сите ваши потреби. 

 

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk