Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ОД АКСЕСОАРИ ЗА ВАШАТА БАЊА

Понекогаш ситниците, односно најмалите и наједноставните додатоци се важни за да се достигне совршенството во бањата.

Држачи за пешкири или тоалетна хартија, се аксесоарите кои најчесто се занемарени, а непоходни за функционалноста во бањата.

Практичноста не мора да биде здодевна, затоа ви издвоивме неколку аксесоари од реномираните брендови: Grohe, Galasia и Kolpa San за да ја разбудиме вашата креативност. 

Од традиционални до современи продукти, што претпочитате? 

Доколку не сте сигурни, погледнете ја листата подолу.

Држачи за пешкири

Самостоен држач за пешкир изработен од Ироко дрво, класичен метален држач за минималистичка естетика и двојна закачалка.

 

Држачи за тоалетна хартија 

Класичен или модерен, кој држач најмногу би одговарал на вашата бања?

 

Држачи за сапуни

Држачите за сапуни се must have во секоја бања, затоа направете правилен избор, за визуелно совршенство.

 

За повеќе избор на аксесоари посетете нè во нашите продажни салони, или пак направете онлајн нарачка од нашата е-продавница.

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk