Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

СЕ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ОГЛЕДАЛАТА ВО ВАШАТА БАЊА

Огледало во бањата – ситен но битен детаљ

Огледалото во бањата најчесто е детаљ кој го додаваме во завршната фаза од уредувањето, но ниту една бања не е навистина целосна без него.

Како суштински дел од вашата skin care рутина, огледалото е и одличен стилски додаток во просторот.

Елегантното огледало може да биде фиксна точка во големата бања, додека големото огледало може да помогне во ширењето на светлината низ просторијата, создавајќи чувство на пространост во помалите бањи.

Без оглед на вашиот простор, стил или буџет, можеме да ви помогнеме да го пронајдете вистинското огледало за вашата бања.

Огледални ормари 

Доста популарен избор поради нивниот скриен простор за складирање. Воедно модерни и практични. Доволен простор за чување на сите ваши потребни производи истовремено и лесен пристап до нив. 

LED огледала 

Доколку вашата бања има недостиг на природна светлина, или пак сакате да уживате во шминкањето и вашата skin care рутина, овие огледала се одличен избор за вас и со сигурност ќе внесат топлина во просторијата.

Посетете нè во нашите продажни салони, или пак направете онлајн нарачка од нашата е-продавница.

Поврзани производи

Kolpa san

19,480.00МКД

Огледало OG 60, 100 – LED, T

Kolpa san

24,610.00МКД

Огледало TOI 80 WH

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk