Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

СОЗДАДЕТЕ СОВРШЕН МИКС ЗА ВАШАТА БАЊА

Дизајнирање на бањата и уредување на истата, може да биде навистина голем предизвик. Пред вас стојат многу опции кои треба да ги земете предвид, со цел да го креирате идеалното решение за вас.

Најпрво треба да го одберете стилот во кој ќе ја уредувате бањата, а одлично би било доколку истиот се совпаѓа со стилот на останатиот простор. Размислете внимателно околу боите, дизајните и енергијата која сакате да ја создадете.

Димензиите играат огромна улога во овој процес и од нив зависи каков вид на елементи ќе можете да имплементирате. Внимателно мерење на просторот е пожелно со цел да не се направат грешки при купување на елементите. 

Кога станува збор за бањата, луѓето се делат на две големи групи: оние кои сакаат када и оние кои преферираат туш кабина. И двете опции имаат свои предности, па единствено расположливиот простор и вашите преференции треба да влијаат на оваа одлука.

За да можете да ја создадете вашата идеална бања, ние ве покануваме да го направите совршениот микс од производите кои ви ги нудиме. Чешми, кади, туш кабини, лавабоа и останати елементи за бања, се само дел од производите што ви стојат на располагање. Посетете нè во нашите продажни салони, или пак направете онлајн нарачка од нашата електронска продавница.

Поврзани производи

Kolpa san

43,810.00МКД

Atlas TKK

20% попуст

Grohe

5,800.00МКД 4,640.00МКД

23333000 BauEdge чешма за туш

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk