Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

ADELE

За највисоко ниво на удобност, Adele овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Огледалото со LED позадинско осветлување дополнително ви обозможува светло онаму каде што ви е најпотребно.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.

Мебелот за бања Adele е прилагоден на поразигран стил на ентериер и динамично уредување на елементи, модерни линии и посебно избрани бои.

Showing all 4 results

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk