Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

FIONA

Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.
Керамички мијалник на врвот на пространата ормарица, подобрен со хромирани рачки и стилски бел сјаен финиш.
Флексибилен сет на елементи за комплетна опрема за сите големини на бањи.

Мебелот Fiona е достапен во бела боја.

Showing all 2 results

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk