Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

JOLIE

За највисоко ниво на удобност, Jolie овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Модуларен мебел Jolie нуди 20 компоненти за опрема на бањата токму онака како што сакате.
Совршено дизајнираниот мијалник со остри модерни форми лежи на фиока во контрастни ноти од основни природни елементи со две фиоки и тивок систем на затворање.

Модуларен мебел на Jolie е достапен во три стандардни комбинации на бои: бела со сјај, сатен даб и антрацит.

Showing all 2 results

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk