Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

KIKI

За највисоко ниво на удобност, KIKI овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Едноставна форма за целосна функционалност и флексибилност. Елементот под мијалникот обезбедува дополнителен простор за складирање и надворешни полици разумно поставени и дизајнирани на десниот раб (модел SUN 40,50,60 - L).
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.

Оплеменетата иверка на елементите е достапна во бела боја со сјај и темна дабова боја.

Showing all 4 results

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk