Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

OXANA

За највисоко ниво на удобност, Malaya овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Можност за употреба на дополнителни елементи за сортирање во фиоките - секоја ситница си го наоѓа своето вистинско место.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.

Мебелот од Oxana е достапен во бела, темна дабова боја и светла боја на багрем.

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk