Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

PANDORA

Функционалност во служба на вашиот комфор. Вратите се отвораат на допир со мал притисок, без дополнителни рачки, давајќи и на бањата модерен и елегантен дизајн.
Просторна фиока со тивок систем на затворање сместена под импресивно дизајнираниот мијалник. За највисоко ниво на удобност, Pandora овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.

Мебелот Пандора е достапен во бела боја, во боја на природен даб и во боја на црн камен.

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk