Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

SARA

За највисоко ниво на удобност, Sara овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
За најдобра употреба на просторот, под подлабоките керамички мијалници, има две просторни фиоки со тивок систем на затворање кои нудат дополнителен внатрешен простор на вашите основни материјали.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.

Мебелот Sara е достапен во посветла боја на текстура (фурнир) и потемна боја на текстура (фурнир).

Showing all 4 results

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk