Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

TARA

За највисоко ниво на удобност, Tara овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Совршено дизајнираниот мијалник со остри модерни форми лежи на фиока во контрастни ноти од основни природни елементи со две фиоки и тивок систем на затворање.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно. Достапно е во верзија на тенко самостојно огледало со LED осветлување и контрола на допир.

Мебелот Тара е достапен во бела мат боја, сатен даб и темен даб.

Showing all 4 results

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk