Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa San

VIVA

За највисоко ниво на удобност, Viva овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.
Прилагодување и пригушување на светлината на огледалото Ø80, 100, 120. Огледалото е достапно во комбинација со избраниот мебел или самостојно.
Практичен керамички мијалник со помали димензии и корисна површина за складирање.

Нашиот најшарен мебел VIVA е достапен во пет бои: бела, Менхетн сива, беж, црвена и жива зелена (киви).

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk