Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

KOLPA SAN – СОВРШЕНСТВО ОД БАЊА

Бањата денес претставува еден многу важен дел од стамбениот простор, бидејќи покрај примарната функција која ја има, одржување на лична хигиена, мора да ги задоволи и високите естетски критериуми. Модерниот и брз начин на живот кој го водиме речиси сите ние во денешницата, доведе до тоа да бањите се претворат во простор за релаксација и одмор после напорните секојдневни обврски. 

Современиот и модерно уреден дом подразбира совршено дизајнирана бања, со високо ниво на функционалност и внимателно избрани и компатибилно дизајнирани елементи. Доколку ја уредувате вашата нова бања или ја реновирате постоечката, ви издвоивме три од бројните колекции на Kolpa San кои претставуваат синоним за совршена бања.

Колекцијата JOLIE е дефиниција за современа бања. Со оваа колекција добивате чист дизајн, удобност и функционалност. 

Колекција TARA – мебел за бања на кој не можете да му одолеете. Во оваа колекција удобноста и убавината се преплетуваат. 

Колекција IMAN – Едноставен, но модерен дизајн. Оваа колекција ја доловува моќта на едноставноста, која никогаш не излегува од мода. 

Посетете нè во нашите продажни салони или пак направете онлајн нарачка од нашата е-продавница.

Поврзани производи

Kolpa san

48,840.00МКД

IMAN – OUI 100, 80

Kolpa san

44,190.00МКД

TARA – OUT 70, 90, 110

Kolpa san

54,310.00МКД

Malaya – OUM 80, 100, 140

Kolpa san

37,390.00МКД

JOLIE – OUJ 60, 90, 120/2

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk