Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

Вертикала LANA

Исчисти

Мек механизам за затварање на фиоки
За највисоко ниво на удобност, Lana овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.

Рачки со метална подлога
Минималистички елегантно затворање на пространи фиоки со меко затворање.

Пространи фиоки
Изработени од оплеменета иверка и со меко затворање.

Керамички мијалник
Со малку заоблен преден дел за поудобна употреба.

Достапен во две бои
Мебелот Лана со три главни елементи е достапен во сива боја и во боја на светол багрем.

Детали
Мебел изработен од оплеменета иверка. Дрвени фиоки со рачки со меко затворање и метални подлоги.
Керамички мијалник.
Ight Светло: GOGL 65, 80: СВЕТЛИНА 300 – ЛЕР (7W), СВЕТЛИНА 45 – ЛЕР (3W) TOL 65, 80: СВЕТЛИНА 500 -ЛЕД, НУ , S (7W), LED 300 – LED (7W), СВЕТЛИНА 45 – LED (3W)

Дополнителни информации

Димензии

, ,

Бои

,

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk