Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

Adela

Исчисти

Вградена када за капење со едноставен, но естетски совршен изглед, погодна за сите видови бањи.
Достапна со или без облога.

ОПЦИИ

  • Можност за поставување седиште во када
  • Потпирач за глава

Дополнителни информации

Димензии

,

Облога и подножје

Со облога и подножје, Без облога и подножје

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk