Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

ATYS DUO FS

128,810.00МКД

Има на залиха

Самостојна када произведена од брендот Kolpa San која со своите смели и еластични линии се вклопува во секоја модерна бања.

Материјал: Kerrock

Гаранција: 10 години

Димензија: 174х70 cm

Волумен: 225 l

 

 

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk