Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

BLANCHE – UB +OB 110

Исчисти

Мек механизам за затварање на фиоки
За највисоко ниво на удобност, Blanche овозможува меко и тивко затворање, кое истовремено ја обезбедува и практичната потреба во секој простор во бањата.

Достапно во три бои
Мебелот Blanche е достапен во бела, антрацитна боја и боја на кашмир.

Детали
Мебелот е изработен од оплеменета иверка, обложена со 3Д фолија.
Мијалник е изработен од мермер на Керок панел (со вклучен сифон).
Керок панелот не вклучува отвор за чешма.
Фиоки со тенки метални ѕидови со меки затворачи и хромирани метални рачки.

Дополнителни информации

Димензии

Бои

, ,

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk