Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

Calando

Исчисти

Аголна вградена када со облога и седиште.
Меките и чисти линии овозможуваат естетски дизајн.

Кадата нуди можност за инсталирање на две верзии на системи за масажа:

  • Систем за масажа на вода
  • Систем за масажа на вода и воздух

ОПЦИИ

  • Хромотерапија
  • Можност за поставување екран
  • Можност за инсталирање на систем за масажа
  • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање
  • Можност за поставување на арматури со рачка за туширање и комплет за полнење / празнење
  • Аголна поставеност
  • Перница

Дополнителни информации

Димензии

,

Облога и подножје

Со облога и подножје, Без облога и подножје

© sanmarti.com.mk 2023 | Created by Altius.mk