Мени

EnglishMacedonian
Корпа 0

Kolpa san

Malur-D туш када

Исчисти

Вградена туш када изработена од санитарен акрилик, со асиметричен и модерен дизајн,

Исто така може да се добие и со облога.

  • санитарен акрилик
  • Можност за монтирање на туш кабина
  • Полукружна и асиметрична форма

Дополнителни информации

Модел

,

Димензии

,

© sanmarti.com.mk 2024 | Created by Altius.mk