Мени

Liv fluidmaster

674720 Линиски туш сифон 450mm со пластична рамка

Шифра: 674720

4,810.00МКД

1 на залиха (може да се нарача)

Има на залиха

Цел

 • Инсталација во земја

Својства

 • модерен дизајн
 • отпорност на оштетување
 • висина – 65 мм
 • прилагодување на висината од 65 mm до 87 mm
 • проток 35 – 38 л / мин. според EN 1253-2
 • носивост K3 (300 кг)
 • 1,5 мм мрежа од не’рѓосувачки челик во мат според DIN 1.4301
 • димензија на решетката: 450 x 60 mm
 • лесно расклопување за чистење на сифон
 • 6 различни дизајни на мрежи
 • висина на рамката 15 мм

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk