Мени

Liv fluidmaster

195853 Selenite DUO

Шифра: 1280070

2,540.00МКД

50 на залиха

Има на залиха

Типка за вградно казанче од брендот LIV .

 

 

  • боја:  бела сјај
  • деловите за монтажа се вклучени во цената
  • тежина: 460 gr

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk