Мени

Liv fluidmaster

196600 казанче Laguna

Шифра: 1510102

1,930.00МКД

40 на залиха

Има на залиха

Казанче Лагуна произведено од словенскиот бренд LIV.

* Тивко и брзо полнење.
* Изработено од квалитетен материјал- ABS.
* Волумен: 9 литри.
* Погоден за ниска или висока монтажа.
* Погодно за моноблок инсталација

© sanmarti.com.mk 2021 | Created by Altius.mk