Мени

Liv fluidmaster

229455 RUBY ECO типка

Шифра: 1280156

7,580.00МКД

Нема на залиха

Типка за вградно казанче произведена од брендот LIV.

 

  • Состав: метал,стакло,плексиглас
  • За двојно плакнење
  • Предна контрола

 

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk