Мени

Kolpa san

Adam & Eva

Шифра: 576750

224,980.00МКД

Моментално производот е достапен само со резервација со рок на испорака до 60 денa.

Има на залиха

Масажна самостоечка када изработена од лиен санитарен акрилик со луксузни димензии за совршен комфор.

 

ОПЦИИ

  • Хромотерапија
  • Можност за инсталирање на систем за масажа
  • Можност за инсталирање на арматури со рачка за туширање
  • Можност за поставување на арматури со рачка за туширање и комплет за полнење / празнење
  • ПерницаСистем за масажа на вода
  • Комбиниран систем за масажа на вода и воздух
  • Систем за витална масажа
  • Волумен 450 L

ФОРМА

  • Правоаголна со заоблени рабови

Дополнителни информации

Димензии

© sanmarti.com.mk 2022 | Created by Altius.mk